Uusi Rennox-ryhmä aloittaa

Toinen Rennox- ryhmä lukiolla alkaa 14.3. torstaina. Ryhmän tarkoituksena on lisätä oppilaan koettua hyvinvointia antamalla keinoja mm. stressinhallintaan, jännittämiseen ja itsetuntemukseen. Rennox-ryhmä tarjoaa nuorelle tilaisuuden pysähtyä miettimään itseään ja sitä, miten toimii eri tilanteissa. Ryhmän kulmakiviä ovat vertaisuus ja toiminnallisuus. Rennolla tavalla ja hyvinvointi edellä mennään. Rennox-ryhmä on yksi kurssi, josta saat suoritusmerkinnän osallistuttuasi siihen. Rennox-ryhmä kokoontuu yhdeksän kertaa. Vaikka et kokisi tällä hetkellä olevasi kuormittunut, mutta kiinnostuit kurssista, hae toki mukaan. Ryhmän sisällöstä hyötyvät varmasti kaikki.

Kurssin ohjaajina toimivat Manna Metsäranta Linkki-toiminnasta ja Varsinais-suomen lastensuojelujärjestöstä Siru Kaihua.  Ryhmään otetaan 8 oppilasta. Olethan yhteydessä Mannaan wilma viestillä tai puhelimitse p. 0447355130, jos kurssi kiinnostaa.