Ylioppilastutkinnon tulokset ja lakkiaiset

Kaarinan lukion uudet ylioppilaat lakitetaan lauantaina 2.6. klo 11.00 alkavassa juhlassa. Juhla pidetään Kaarinan lukion salissa ja sen kesto on arviolta noin 1,5 tuntia. Uusien ylioppilaiden tulee kokoontua kotiluokkiin viimeistään klo 10:30. Tervetuloa!

Juhlatilan rajallisuuden takia jokaista ylioppilasta kohden mukaan mahtuu vain 2 perheenjäsentä tai ystävää. Juhlatilaisuus videoidaan, jolloin sitä voi seurata netin välityksellä täältä.

Valokuvaus juhlatilaisuudessa toivotaan hoidettavan omalta paikalta.

Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Käytettävissä ovat lukion ja Valkeavuoren koulun pysäköintialueet. Kannattaa tulla ajoissa paikalle.

Uudet ylioppilaat kokoontuvat yhteiskuvaan välittömästi lakituksen jälkeen. Mikäli sää sallii, kuvaus suoritetaan pääoven edessä olevalla sisäpihalla (kuvaaja katolla). Alue pyydetään jättämään tyhjäksi.

Lakkiaisia harjoitellaan abiturienttien kanssa edellisenä iltana perjantaina 1.6. klo 18.00. Mukaan tulee ottaa nimellä (teipattu sisäpuolelle) varustettu ylioppilaslakki, joka jätetään koululle. Harjoitus kestää noin tunnin. Jokaisen läsnäolo on välttämätöntä, mahdottomissa tapauksissa tulee lähettää sijainen varaamaan paikkaa ja tuomaan lakkia.

Ylioppilastutkintolautakunta julkaisee kevään kokeiden tulokset perjantaina 18.5.  Tulokset ovat näkyvissä Wilmassa.