Hakijalle

Tutustu monipuolisiin opiskelumahdollisuuksiimme.

Hakuohjeet 2021

Kaarinan lukio esittäytyy peruskoulun päättöluokkalaisille ja heidän huoltajilleen tiistaina 12.1.2021 klo 18.00 alkaen. Noin tunnin kestävä esittelytilaisuus pidetään Microsoft Teams-palvelun välityksellä. Pääset seuraamaan tilaisuutta tämän linkin kautta (vaatii Teams-ohjelmiston asennuksen).

Kaarinan lukioon haetaan yhteishakuaikana (23.2. – 23.3.2021) osoitteessa www.opintopolku.fi. Kysy tarvittaessa neuvoa opinto-ohjaajaltasi tai ota yhteyttä Kaarinan lukioon.

Lukioon valitaan opiskelijat peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon osoittamassa paremmuusjärjestyksessä. Jos hakijoiden keskiarvo on sama, ratkaisee valinnan kaikkien aineiden keskiarvo. Kaarinan lukioon voidaan hyväksyä vain sellainen hakija, jonka lukuaineitten keskiarvo on vähintään 7,0.

Opiskelupaikan vastaanottaminen on varmistettava kotiin tulevan valintakirjeen ohjeiden mukaan. Kevään 2021 yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 17.6.2021.

Kaarinan lukion kurssitarjottimen kesätäyttöpäivät ovat 21.6. ja 22.6. (oma aika ja päivä selviää hyväksymiskirjeestä) ja varatäyttöpäivä ma 10.8. klo 15-16.