TAMMI

Urheiluvalmennus alkaa Kaarinan lukiossa

Lukiomme aloittaa syksystä 2024 yhteistyön Kaarinan Poikien ja Ura Basketin kanssa. Tavoitteena on tarjota opiskelijalle mahdollisuus yhdistää opiskelu ja tavoitteellinen harjoittelu – lähellä kotia.

Urheiluseurojen tarjoama urheiluvalmennus on osa Kaarinan lukiossa opiskelevan päivittäisharjoittelua. Se tukee ja täydentää urheilijan yksilö- ja joukkuevalmennusta.

Koulun tasolla tämä toteutetaan tekemällä opintojaksotarjottimeen palkki, joka mahdollistaa urheiluseurojen aamutreeneissä käymisen. Aamuharjoittelu sisältää:

• joukkueharjoittelua täydentävää lajiharjoittelua yksilöllisestä näkökulmasta
  • fyysisten ominaisuuksien monipuolista kehittämistä ja tavoitteellisen harjoittelun edellytysten parantamista
  • valmennusoppia oman lajin ja kehittymisen näkökulmasta.

Lisa Paavilainen, rehtori

Jukka Lindberg, Ura Basket