HUHTI

Ylioppilastutkinnon tulokset ja lakkiaiset

Kaarinan lukion uudet ylioppilaat lakitetaan lauantaina 4.6. klo 11.00 alkavassa juhlassa. Juhla pidetään Kaarinan lukion salissa ja sen kesto on arviolta noin 1,5 tuntia. Uusien ylioppilaiden tulee kokoontua kotiluokkiin viimeistään klo 10:30. Tervetuloa!

Juhlatilan rajallisuuden takia jokaista ylioppilasta kohden mukaan mahtuu vain 2 perheenjäsentä tai ystävää.

Valokuvaus juhlatilaisuudessa toivotaan hoidettavan omalta paikalta.

Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti ja käynnissä olevan kattoremontin takia normaaliakin vähemmän. Käytettävissä ovat lukion ja Valkeavuoren koulun pysäköintialueet. Kannattaa tulla ajoissa paikalle.

Lakkiaisia harjoitellaan abiturienttien kanssa edellisenä iltana perjantaina 3.6. klo 18.00. Mukaan tulee ottaa nimellä (teipattu sisäpuolelle) varustettu ylioppilaslakki, joka jätetään koululle. Harjoitus kestää noin tunnin. Jokaisen läsnäolo on välttämätöntä, mahdottomissa tapauksissa tulee lähettää sijainen varaamaan paikkaa ja tuomaan lakkia.

Ylioppilastutkintolautakunta julkaisee kevään kokeiden tulokset viimeistään tiistaina 17.5.  Tulokset ovat näkyvissä aamupäivän aikana Wilmassa.