TOUKO

Yo-juhla la 5.6. klo 11

Hyvä valmistuva ylioppilas! Onnittelut saavutuksestasi jo tässä vaiheessa.

Tänä keväänä Kaarinan lukiossa ja lukion aikuislinjalla lakitetaan yli 60 valmistuvaa ylioppilasta koronaturvallisesti. Tässä tietoa sinulle ja läheisillesi tapahtumasta.

Tilaisuuteen lukiolla osallistuvat vain lakitettavat ja heidän ryhmänohjaajansa. Lakkiaistilaisuus alkaa lauantaina 5.6. klo 11.00. Saliin tullaan 10.35 – 10.50 välisenä aikana pääovesta suoraan saliin omalle, nimikoidulle paikalle. Koulun tiloissa käytetään maskia ja pidetään turvaetäisyys muihin juhlaan osallistuviin. Käsidesiä on tarjolla aulassa.

Salitilaisuus streamataan nettiin reaaliaikaisesti ja tilaisuuden tallenne on myöhemmin katsottavissa samassa osoitteessa: http://kalustream.dy.fi Tällä hetkellä linkki vie edellisen kevätjuhlan tallenteeseen.

Ylioppilastodistuksen ja lakin noudon ajaksi lakitettava voi halutessaan jättää maskin tuolilleen, suositeltavaa on kuitenkin käyttää maskia koko tilaisuuden ajan. Tilaisuudessa ei lauleta, esitykset seurataan kahdelta ruudulta nauhoitteina. Juhla pidetään lyhyenä ja arvokkaana. Juhlan jälkeen poistutaan pihalle, jossa läheiset voivat onnitella uusia ylioppilaita. Yhteiskuvausta valmistuneille ylioppilaille ei järjestetä, pihalla erilaisia ryhmäkuvia voi ottaa vapaasti. Juhla kestää vajaan tunnin.

Ylioppilaat ovat perinteisesti jättäneet kukkatervehdyksen sodissa kaatuneille. Tänä keväänä koulu huolehtii kukkalaitteen veteraanien muistokivelle ylioppilaiden puolesta.

Juhlaa harjoitellaan perjantaina 4.5. klo 18.00 alkavissa harjoituksessa, johon osallistuvat kaikki lakitettavat. Tuo mukanasi ylioppilaslakki, jonka sisäpuolelle, lakin pohjaan merkitset selkeästi esim. maalarinteipille kirjoitettuna oman nimesi. Koko harjoituksen ajan käytämme luonnollisesti maskeja ja vältämme lähikontakteja.

Kimmo Laitinen, rehtori

Pasi Kytöniemi, apulaisrehtori