Esittely

Kaarinan lukio aloitti ensimmäisen lukuvuotensa 1.8. 1975, jolloin koulun kirjoissa oli 61 ensimmäisen luokan opiskelijaa. Omaa koulurakennusta ei silloin vielä ollut, vaan lukio toimi Ylikylän koulun tiloissa. Koulun opiskelijamäärä suureni vuosi vuodelta, mikä osaltaan vaikutti siihen, että lukio sai oman koulurakennuksen vuonna 1985.

Kaarinan lukion opiskelijat tulevat pääasiassa Kotimäen, Piispanlähteen, Piikkiön ja Valkeavuoren kouluista. Vuosittain otetaan 135 uutta opiskelijaa. Lukion käyminen kestää 2,5 – 4 vuotta.

Kurssitarjonta on erittäin laaja ja voit valita valikoimasta juuri niiden oppiaineiden syventäviä opintojaksoja, joista itse olet kiinnostunut ja jotka auttavat sinua omissa tavoitteissasi. Erikseen suunniteltuja paikallisia opintojaksoja löytyy niin lukio-opintojaan aloittaville, ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville kuin korkeakouluopintoihin hakeutuville. Myös vieraiden kielten tarjonta on laaja. A-kielenä voit opiskella sekä englantia että ruotsia ja lyhyinä (B2/B3) kielinä espanjaa, saksaa tai ranskaa.

Kaarinan lukio pyrkii antamaan oppilailleen mahdollisimman hyvän yleissivistyksen ja valmiudet jatko-opintoihin unohtamatta kuitenkaan henkilökohtaisia toiveita.

Paras paikka opiskella -esittelyvideo

Tutustu esitteeseemme!

Lisää videoita löydät Youtubesta.