Esittely

Kaarinan lukio aloitti ensimmäisen lukuvuotensa 1.8. 1975, jolloin koulun kirjoissa oli 61 1. luokan oppilasta. Omaa koulurakennusta ei silloin vielä ollut, vaan lukio toimi Ylikylän koulun tiloissa. Koulun oppilasmäärä suureni vuosi vuodelta, mikä osaltaan vaikutti siihen, että lukio sai oman koulurakennuksen vuonna 1985.

Kaarinan lukion oppilaat tulevat pääasiassa Kotimäen, Piispanlähteen, Piikkiön ja Valkeavuoren kouluista. Vuosittain otetaan 135 uutta oppilasta. Lukion käyminen kestää 2,5 – 4 vuotta.

Kurssitarjonta on erittäin laaja ja voit valita valikoimasta juuri niiden oppiaineiden syventäviä ja soveltavia kursseja, joista itse olet kiinnostunut ja jotka auttavat sinua omissa tavoitteissasi. Erikseen suunniteltuja kursseja löytyy niin lukio-opintojaan aloittaville, ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville kuin korkeakouluopintoihin hakeutuville. Myös vieraiden kielten tarjonta on laaja. A-kielenä voit opiskella sekä englantia että ruotsia ja lyhyinä (B2/B3) kielinä espanjaa, saksaa tai ranskaa.

Kaarinan lukio pyrkii antamaan oppilailleen mahdollisimman hyvän yleissivistyksen ja valmiudet jatko-opintoihin unohtamatta kuitenkaan henkilökohtaisia toiveita.

Paras paikka opiskella -esittelyvideo

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme!

Lisää videoita löydät Youtubesta.